26 Februari, ochtend

Geplaatst op

Ik zal er vandaag wel niet aan ontkomen: het regenpak. Toen ik hem gisteren aantrok zag ik ineens het label achter in de broek. Dat is nog eens handig ! Ik kan er mijn gegevens in schrijven zodat de eerlijke vinder mij kan inlichten over zijn vonst (mocht ik de broek een keertje kwijtraken). Nu moet ik natuurlijk wel eerst dat labeltje invullen…..

6 reacties op “26 Februari, ochtend&rdquo

 1. Tip: Vul je gegevens in met een watervaste stift! Hopelijk heb je regenpak de eerst komende tijd niet nodig, het moet maar ‘s-nachts regenen. Werk ze. Groet, Jan.

 2. Ha,
  die van Margo is goed, :idea:
  wie kent marmein niet?
  mvg.
  fvn.

  ps. nu je bij web-log weg bent, heb je geen statistieken meer? :???:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.