Ochtend

26 Februari, ochtend

Ik zal er vandaag wel niet aan ontkomen: het regenpak. Toen ik hem gisteren aantrok zag ik ineens het label achter in de broek. Dat is nog eens handig ! Ik kan er mijn gegevens in schrijven zodat de eerlijke vinder mij kan inlichten over zijn vonst (mocht ik de broek een keertje kwijtraken). Nu moet ik natuurlijk wel eerst dat labeltje invullen…..

6 gedachten over “26 Februari, ochtend

 1. Tip: Vul je gegevens in met een watervaste stift! Hopelijk heb je regenpak de eerst komende tijd niet nodig, het moet maar ‘s-nachts regenen. Werk ze. Groet, Jan.

 2. Ha,
  die van Margo is goed, 💡
  wie kent marmein niet?
  mvg.
  fvn.

  ps. nu je bij web-log weg bent, heb je geen statistieken meer? 😕

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.