Ochtend

28 Februari, ochtend

Steeds weer vergeet ik het. Om even gaatjes te maken in een ton die in mijn tuin staat. Al een half jaar staat het ding vol met water omdat er geen drainagegaten zijn. En toch zijn er plantjes die blijven groeien. Deze munt bijvoorbeeld. Al een half jaar staat hij tot zijn nek in het water en toch blijft hij het doen. Mischien toch het water maar laten waar het is ?

6 gedachten over “28 Februari, ochtend

  1. Met al die regen van de laatste tijd is er denk ik wel regelmatig verse aanvoer. Anders zou het water maar gaan stinken. Je zou er een drainageslang met gaatjes naar de tuin aan kunnen monteren, met evt. een afsluiter om het ‘sproeien’ tijdelijk te kunnen stoppen.

  2. Laat de munt daar lekker staan zou ik zeggen want het kan ontzettend enorm woekeren…. (zeg ik uit ervaring)

  3. IK ben niet zo’n kenner maar mijn gevoel zegt “gewoon zo laten”. Zolang dat het goed gaat nergens aan sleutelen. Hieraan zul je komende tijd een mooie plant hebben.
    Groet, Jan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.