Ochtend

4 Maart, ochtend

Ik ben er zojuist even op uit geweest met de fiets. Een klein rondje maar, want zo heel veel tijd had ik niet. Zodadelijk moet ik de trein halen voor een weblog wandeling met Veldje. Maar o, wat was het heerlijk.

De mist legt een fijne waas van druppeltjes over alles wat je ziet. Ook zelf kreeg ik druppels op mijn wimpers, mijn haren, mijn huid. Alsof ik zachtjes ingesmeerd werd met een sterk vochtinbrengende creme. Heerlijk gewoon.

Dus komen jullie ook uit je luie stoel en maak even een wandeling, hoe kort ook. Ik stap zo op de trein richting Ommen. De foto’s van vanmorgen moeten dus nog even wachten. Om kwart voor elf heb ik afgesproken met Ina voor een wandeling. Ik heb nu al medelijden met haar……

3 gedachten over “4 Maart, ochtend

  1. mooie foto! wat heerlijk dat je er al uit bent geweest.
    IK heb zitten denken om mee te wandelen met jullie. Maar besloot het maar niet te doen. Misschien een volgende keer. Lijkt me gezellig
    groeten Laïs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.