4 Maart, ochtend

Ik ben er zojuist even op uit geweest met de fiets. Een klein rondje maar, want zo heel veel tijd had ik niet. Zodadelijk moet ik de trein halen voor een weblog wandeling met Veldje. Maar o, wat was het heerlijk.

De mist legt een fijne waas van druppeltjes over alles wat je ziet. Ook zelf kreeg ik druppels op mijn wimpers, mijn haren, mijn huid. Alsof ik zachtjes ingesmeerd werd met een sterk vochtinbrengende creme. Heerlijk gewoon.

Dus komen jullie ook uit je luie stoel en maak even een wandeling, hoe kort ook. Ik stap zo op de trein richting Ommen. De foto’s van vanmorgen moeten dus nog even wachten. Om kwart voor elf heb ik afgesproken met Ina voor een wandeling. Ik heb nu al medelijden met haar……

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “4 Maart, ochtend”

 1. Laïs avatar

  mooie foto! wat heerlijk dat je er al uit bent geweest.
  IK heb zitten denken om mee te wandelen met jullie. Maar besloot het maar niet te doen. Misschien een volgende keer. Lijkt me gezellig
  groeten Laïs

 2. Margo avatar

  Ik denk wel eens…. was ik maar ’s ochtends vroeger op gang gekomen, dan ….. 😡

 3. Hanny avatar

  Helaas heb ik geen tijd voor een wandeling. Soms wil je wel, maar kun je niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *