Ochtend

7 Maart, ochtend

Wanneer ik met tegenwind, van top tot teen gehuld in een regenpak de regen trotseer, ben ik maar wat blij dat ik niet ook nog eens mijn dynamo moet aantrappen. Ik ben maar wat blij met dit handige lampje.

9 gedachten over “7 Maart, ochtend

 1. Dag Marmein,
  Ik had al een tijdje niet meer op je weblog/site gekeken. Maar ik kan je vertellen dat deze hernieuwde kennismaking weer goed bevallen is en ik zeker van plan ben nu met regelmaat je site te bezoeken. Met name jouw manier van kijken naar en fotograferen van de dingen om je heen spreken me erg aan.

 2. Hallo, was ook al een tijdje niet geweest. Je eigen .nl en de foto’s zijn nog steeds prachtig. Ik ga ff de link aanpassen. Ik kom snel weer langs.

 3. hee wat leuk je eigen domein!
  gave plaat ook,maar dat ben ik wel van je gewend….:grin:
  groetjes
  raym

 4. Ik ook ! En bij regenweer werkt mijn dynamo sowieso niet goed dus is zo’n lampje niet alleen erg handig maar ook veiliger ❗

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.