10 Maart, ochtend

Bij het opentrekken van de gordijnen vanmorgen, viel mij ineens de frisse kleur van het mos op. Boven op het muurtje leken de kleine steeltjes de lucht te willen aanraken. Op de foto zag ik pas dat de frisse kleur komt doordat ze hun hoedjes hebben afgezet.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “10 Maart, ochtend”

 1. Natasja O'Bryan avatar

  Goh, jij ziet ook overaleen foto in bij ons zit ook mos op de muur ik ga meteen eens even kijken…
  groeten Natasja

 2. Laïs avatar

  mooi, met die hoedjes er nog zichtbaar op:mrgreen:

 3. Ank avatar

  Ja het was genieten vanmorgen, druppeltjes en zonlicht, je mosje staat er prachtig op. Ik ben dol op die mosjes, mijn buurvrouw krabt en schrobt ze altijd weg en ik gooi overal karnemelk overheen om de mosgroei te bevorderen *lol*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *