11 Maart, ochtend

Voor vandaag heb ik een tuinklusje in de planning staan: 40 bosviooltjes planten. Gisteren heb ik al een stuk of negen dahlia’s om de grond gestopt. Waarschijnlijk ben ik enthousiast geworden door het grote aantal voorjaarsbollen die het op dit moment goed doen in mijn tuin.

Maar waarom ik nou dahlia’s gekocht heb ? Waarschijnlijk omdat ze in de aanbieding waren. Ze zijn nog gemengd ook. Zul je zien dat de meeste roze zijn, nou niet bepaald mijn favoriete kleur. Met een beetje geluk zijn het over een paar maanden wel dankbare fotografie-onderwerpen.

Viooltjes en dahlia’s. Oubolliger kan niet toch ? 😉

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

11 reacties op “11 Maart, ochtend”

 1. Hanny avatar

  Ouderwets hoeft niet lelijk te zien.

 2. Karin avatar

  Hoi Marmein, dit zijn toch geen bosviooltjes?

 3. Marmein avatar

  Ze werden wel als bosviooltjes verkocht. Ze zijn in iedergeval kleinbloemig.

 4. Ina avatar

  Ttttss je word echt oud 8)

  Is dit met of zonder macro
  want volgens mij zijn bosviooltjes nog kleiner

 5. Marmein avatar

  Tssss, jij krijgt het in je bol 😯

  Hoe kun jij nou zien hoe groot die viooltjes zijn vanaf deze foto ? 😉

 6. Marie-Claire avatar

  Omdat die bosviooltjes ook gewoon andere kleuren en kleinere bloemen hebben.. Maareh, ik vind het wel lente-achtig en mooi hoor.. Hoop wel dat de heftige regenbuien voorlopig uitblijven, anders blijft er van je bloemen niet zoveel over..

 7. Margo avatar

  Vrolijk!! Zou het helpen om wat ijzer of aluin in de grond te doen om blauwe bloemen te krijgen? Het werkt wel met hortensia’s.

 8. FotoAnna avatar

  Leuk hoor… wens je veel tuinplezier !!
  Lieve groetjes Anna

 9. Marie-Claire avatar

  @Margo, gewoon een paar hoefijzers begraven ?:lol:

 10. Fotografe avatar

  Oubollig? Dan houd ik maar voor me wat ik zoal in huis haal. 😉

 11. frank avatar

  wat dacht je van begonia’s?
  mvg.
  fvn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *