11 Maart, ochtend

Geplaatst op

Voor vandaag heb ik een tuinklusje in de planning staan: 40 bosviooltjes planten. Gisteren heb ik al een stuk of negen dahlia’s om de grond gestopt. Waarschijnlijk ben ik enthousiast geworden door het grote aantal voorjaarsbollen die het op dit moment goed doen in mijn tuin.

Maar waarom ik nou dahlia’s gekocht heb ? Waarschijnlijk omdat ze in de aanbieding waren. Ze zijn nog gemengd ook. Zul je zien dat de meeste roze zijn, nou niet bepaald mijn favoriete kleur. Met een beetje geluk zijn het over een paar maanden wel dankbare fotografie-onderwerpen.

Viooltjes en dahlia’s. Oubolliger kan niet toch ? ;-)

11 reacties op “11 Maart, ochtend&rdquo

  1. Ttttss je word echt oud 8)

    Is dit met of zonder macro
    want volgens mij zijn bosviooltjes nog kleiner

  2. Omdat die bosviooltjes ook gewoon andere kleuren en kleinere bloemen hebben.. Maareh, ik vind het wel lente-achtig en mooi hoor.. Hoop wel dat de heftige regenbuien voorlopig uitblijven, anders blijft er van je bloemen niet zoveel over..

  3. Vrolijk!! Zou het helpen om wat ijzer of aluin in de grond te doen om blauwe bloemen te krijgen? Het werkt wel met hortensia’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.