Ochtend

Herderstasje

Vanavond foto-clubavond. Het thema is ‘mislukte foto’s’. Om er een paar te vinden moet ik even in de archieven duiken. Niet dat ze nu nooit mislukken, integendeel. Ik knip soms heel wat af om een goede te krijgen. Het probleem is echter dat ik mislukte digitale foto’s direct weggooi. Die nemen alleen maar ruimte in en je doet verder toch nooit wat met ze.

Omdat ik er met het mooie weer van het weekend er niet aan toe ben gekomen heb ik vanmiddag vrij genomen. Onderweg naar huis fietsend zag ik ineens dit herderstasje staan. Achter een muurtje staand ving het nog net het zonlicht op. Een zonverlicht onderwerp met een donkere achtergrond, daar kun je natuurlijk niet zo maar aan voorbij gaan.

4 gedachten over “Herderstasje

  1. Eh.. en de link met mislukt is ?? Dat niet het hele bloemetje er loepzuiver opstaat ? Ik vind het een prachtige foto hoor..

  2. De link is dat ik eerder opweg was naar huis i.v.m. de mislukt-avond en daardoor net langskwam toen het licht goed op het herderstasje viel. 🙂

  3. De link voor mij is, dat dit wel een mooie lentebode is, maar niet echt een mooie scherpe foto.
    Je beschrijving van het moment geeft de sfeer mee en in die hoedanigheid heeft de foto wel iets 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.