Druppels Fotowandelingen

In de herhaling

Ik was gisteravond vergeten om de wekker weer wat later te zetten, het was dus weer vroeg dag. En net als gisteren leek er ook nu geen mist te zijn. Lui als ik ben ben ik er maar niet op uitgefietst. Maar ach, dan zit je op de bank journaal te kijken en dan bedenk je dat je ook wat eerder kunt beginnen op het werk zodat je eerder naar huis kan.

Maar eenmaal bij het werk was het toch wel heel mooi buiten, en de IJssel was niet verweg. Ik liet daarom de fietsenstalling maar voor wat hij was en fietste door naar de rivier. Dan maar wat later naar huis.

Halverwege zag ik een rietkraag in de mist, daar kon ik toch nie zomaar aan voorbij fietsen ?

Eenmaal van de fiets zag ik overal weer prachtige druppels, dit keer hingen ze aan lange grassprieten. Ideaal met wat mist een een wazige zon er achter. En zo zat ik even later op mijn hurken met mijn camera tussen de knieën. Geen wonder dat menig fietser op het fietspad wat langzamer ging fietsen om te kunnen zien wat ik daar toch aan het doen was.

Naast druppels hingen er ook heel wat spinnenragjes aan de grassprieten, alsof die er aangebracht waren om er voor te zorgen dat het gras overeind bleef staan.

Met al dat rondhobbelen tussen de grassprieten was de tijd voorbij gevlogen. Geen tijd meer om door te fietsen naar de IJssel dus. Nog een laatste foto en dan snel naar het werk.

En ook nu weer een kleine slideshow natuurlijk.

14 gedachten over “In de herhaling

 1. Iedere keer als ik de foto’s v/d druppels zie,zit ik te glimlachen
  achter de computer,zo mooi vind ik ze.
  Groet Hugo.

 2. oh, marmein hoe krijg je het voor elkaar…..
  ik ben helemaal weg van deze serie, zo fantastisch!!!

  bedankt, bedankt….

  groetjes ineke

 3. ik leef al heel lang met je mee hoor, marmein en ben een superfan van je…..

  ineke

 4. Marmein, het zijn weer pareltjes, beeldschoon! Ik heb het scherm van mijn dochters pc aangepast, stond te flets, want het is zonde van de foto’s anders.:grin:

 5. Denk je aan “die” wedstrijd
  persoonlijk vind ik de eerste erg mooi
  maar die tweede zou een prachtige inzending worden
  frapant vind ik de druppels langs de spriet
  van klein naar groot in de midden een “grote”
  en vervolgens weer aflopend…..

 6. Wat een heerlijkheid als je zo laat (of zo vroeg) kunt beginnen op je werk:smile:, moet toch eens vakerder vroeger mijn bed uit gaan, je hebt weer prachtige foto’s!!

 7. Wat een hele mooie site.
  Rustig van kleur en supermooie foto’s.
  Ga zo door ! Kom zeker vaker kijken.
  Gezellige zondagavond nog,
  Groet Tiny.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.