20 Maart, ochtend

Aan het ruitenkrabben te horen heeft het vanacht weer gevroren. Dit roze bloemetje lijkt daar niet veel last van gehad te hebben. Ik heb nog steeds geen idee wat het is. Vorig jaar dacht ik dat het een klimmende plant was maar vanmorgen zag ik dat het toch een struik was. Iemand enig idee ?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “20 Maart, ochtend”

 1. Fotografe avatar

  Ik heb geen idee, maar zal de boeken er eens op naslaan. De foto weer geschoten met je eigen toestel?

  Groet.

 2. Fotografe avatar

  Ik heb inmiddels de boeken er op nageslaan, maar kan je nog steeds het antwoord niet geven. Als het een heester is, lijkt het op een clematissoort of lavatera, maar jij macroot en in mijn boeken zijn de formaten van de bloempjes anders. Ook geen blad te zien bij jou. Kortom: ik wil nog wel diepgaander onderzoek verrichten, maar dan heb ik een andere foto nodig.
  Kijk maar even of je daar zin in hebt.

  Groet. 😉

 3. Marmein avatar

  Ik zal nog eens even goed naar het blad kijken en er een foto van maken. Hij lijkt inderdaad erg op een clematis maar of het er ook eentje is…

 4. Jan de Wilde avatar
  Jan de Wilde

  Zoals iemand anders aL opmerkte, moet je meer van de plant kunnen zien.
  Je maakt anders wel heel mooie foto’s.
  Jan de Wilde.
  doe de groeten aan Ruud.

 5. […] En oja, voor diegenen die mee gedacht hebben over de naam van de roze bloem van een logje van 20 maart: ik ben er achter. Het is de prachtframboos. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *