Ochtend

20 Maart, ochtend

Aan het ruitenkrabben te horen heeft het vanacht weer gevroren. Dit roze bloemetje lijkt daar niet veel last van gehad te hebben. Ik heb nog steeds geen idee wat het is. Vorig jaar dacht ik dat het een klimmende plant was maar vanmorgen zag ik dat het toch een struik was. Iemand enig idee ?

5 gedachten over “20 Maart, ochtend

 1. Ik heb inmiddels de boeken er op nageslaan, maar kan je nog steeds het antwoord niet geven. Als het een heester is, lijkt het op een clematissoort of lavatera, maar jij macroot en in mijn boeken zijn de formaten van de bloempjes anders. Ook geen blad te zien bij jou. Kortom: ik wil nog wel diepgaander onderzoek verrichten, maar dan heb ik een andere foto nodig.
  Kijk maar even of je daar zin in hebt.

  Groet. 😉

 2. Ik zal nog eens even goed naar het blad kijken en er een foto van maken. Hij lijkt inderdaad erg op een clematis maar of het er ook eentje is…

 3. Zoals iemand anders aL opmerkte, moet je meer van de plant kunnen zien.
  Je maakt anders wel heel mooie foto’s.
  Jan de Wilde.
  doe de groeten aan Ruud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.