Ochtend

22 Maart, ochtend

Ik heb vorige week weer een stuk kitch in huisgehaald. Ik ben alleen vergeten om er lampjes voor te kopen. Dit weekend ga ik er maar eens mee aan de slag. Eerst eens bedenken waar ik hem eigenlijk wil ophangen.

Met de EOS wil het deze week nog niet lukken. Telkens wanneer mijn werk er op zit trekt de lucht dicht en wordt het donker. En dan vind ik het even belangrijker om droog thuis te komen. Vanmiddag gaat de hele handel weer mee, wie weet heb ik dit keer wat meer geluk.

6 gedachten over “22 Maart, ochtend

 1. Ik laat het stofje eerst nog zitten en ga op zoek naar een ander soort bekleding. Een semi-transparante lampenkap met spiegelende binnenkant lijkt mij wel wat, maar ja, wat voor meteriaal dat moet zijn en waar het het kunt krijgen ? Geen idee.

 2. Ja, dat weer zit niet mee de laatste dagen, ik weet er helaas alles van. Maar, gelukkig is er binnen ook altijd genoeg te fotograferen, toch?
  Zondag wordt het prachtig weer, verheug ik me nu al op. Zeker omdat ik net een voorzetlens heb besteld dus eens ga onderzoeken of ik in staat ben om de wereld van heel dichtbij vast te leggen. 😉

  Groet.

 3. Vanavond vanuit de auto zag ik een prachtige zonsondergang. Heel fel oranje en onderaan was het een beetje heiíg. Natuurlijk geen camera bij me… .
  Heb je die gezien en heb je vanavond iets kunnen fotograferen? Ach, buurjongen wil de camera vast het weekend ook nog wel uitlenen! 😉

 4. Vanavond vanuit de auto, zag ik een fel oranje zonsondergang, met sluiers wolken ervoor en aan de grond een laagje mistigheid. Mooi!
  Helaas geen camera bij me..
  Heb je vanavond (eind vd middag) iets kunnen fotograferen?
  En ach, anders mag je de camera vast nog wel een weekend van buurjongen lenen! 😉

 5. Helaas, niet gezien. Ik ben na het werk even naar het engelse werk gegaan en daarna moest ik mij weer haasten voor een (helaas verloren) volleybalwedstrijd. 😥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.