23 Maart, ochtend

Toen ik gisteren in het Engelse Werk was, maakte ik een extra rondje om te kijken of er ergens een nest was dat ik op de foto kon zetten. Hierdoor kwam ik in een hoekje waar ik nog niet eerder was geweest. Er was een klein bruggetje met daarnaast een groot bord dat vertelde dat het gebied voor waterzuivering werd gebruikt. Ook was er te lezen dat er zeer veel bijzondere plantensoorten te vinden waren en dat het stukje achter het bruggetje vrij toegankelijk was.

Voor bloemen was het nog te vroeg maar een voorbereidend onderzoek kon geen kwaad natuurlijk. Langs de rand van het veld was een dijk opgeworpen en in de luwte daarvan stond overal koolzaad te bloeien. Nu was ik op safari met de eos400D, maar het was onmogelijk om de wiegende bloemetjes op anderhalve meter afstand te fotograferen. Ik heb voor deze foto dus maar even teruggegrepen naar mijn powershot. Kon ik in iedergeval het bloemetje een beetje stil houden.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “23 Maart, ochtend”

  1. frank avatar

    Hoi Marmein,
    dat doe ik ook, tegenwoordig neem ik beide camera’s mee, de eos met de zoom of tele en de powershot voor landschappen en eventueel close-ups, die powershot hangt dan aan m’n riem, is zo klein dat je niet eens in de gaten hebt dat je ‘m bij je hebt, ideaal.
    mvg.
    fvn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *