24 Maart, ochtend

Geplaatst op

Ik ben vanmorgen al vroeg naar de markt geweest. Zodadelijk moet ik alweer aan de bak met een zangkoor dat speciaal is samengesteld door een koor-dirigent in wording die ons begin juni nodig heeft voor zijn examen. Ik ben mijn keel al flink aan het smeren daar ik straks de hoge noten mag proberen te halen (als ik mij goed herinner een a).

Altijd leuk om op de markt te kijken wat er in de aanbieding is, zodat je niet altijd met het standaard spul thuis komt. Het is dit keer venkel geworden. Nu nog een recept er bij zoeken.

2 reacties op “24 Maart, ochtend&rdquo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.