24 Maart, ochtend

Ik ben vanmorgen al vroeg naar de markt geweest. Zodadelijk moet ik alweer aan de bak met een zangkoor dat speciaal is samengesteld door een koor-dirigent in wording die ons begin juni nodig heeft voor zijn examen. Ik ben mijn keel al flink aan het smeren daar ik straks de hoge noten mag proberen te halen (als ik mij goed herinner een a).

Altijd leuk om op de markt te kijken wat er in de aanbieding is, zodat je niet altijd met het standaard spul thuis komt. Het is dit keer venkel geworden. Nu nog een recept er bij zoeken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “24 Maart, ochtend”

  1. een fan avatar
    een fan

    Venkel met zalm hmmmmm….!!!

  2. Kriebels & Krabbels avatar

    Venkel met tomaat en gesmolten brie………..heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *