29 Maart, ochtend

Vandaag is het even gedaan met het mooie weer. De natuur krijgt het nodige drinkwater en als de voorspellingen kloppen kunnen we dit weekend weer genieten van de lente. Tijdens mijn zondagochtendwandelingetje fietste ik langs deze boom. Het was mij al eerder opgevallen hoe mooi de katjes naar beneden hingen, die ochtend viel het zonlicht er ook nog eens mooi op en moest er natuurlijk een foto van gemaakt worden.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “29 Maart, ochtend”

 1. Fotografe avatar

  Prachtige belichting, alsof je naar een waterval kijkt.

  Groet.

 2. K@rin avatar

  Wat mooi, het lijkt wel regen, maar dan veel mooier:grin:
  groetjes karin

 3. Bertha Bok avatar
  Bertha Bok

  Marmein ik zie dat je nog steeds geweldige plaatjes maakt! vraag me af of je dit ook nog steeds doet met de camera die je vorig jaar gebruikte tijdens onze foto wandeling (je weet wel, voornamelijk rupsen 😉 ik kijk tegenworrdig wel eens op onderstaande site. Volgens mij horen jou foto’s daar zeker tussen! Eigenlijk stom om dat aan jou te vertellen want zo ga ik er zelf nooit meer een kans maken om dan ook maar iets te winnen 🙂 hartelijke groet en als je weer een fotowandeling gaat doen dan houd ik me aanbevolen !! Bertha Bok

  http://www.dfoto.nl/index.php

 4. gewoon ikke avatar

  Jammer dat ik er zo van moet….. hatsjoe!!!!
  Niezen!!!!

  Ze zijn idd prachtig op de foto ja!

  Fijn weekend!

  Groetjes ikke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *