Ochtend

29 Maart, ochtend

Vandaag is het even gedaan met het mooie weer. De natuur krijgt het nodige drinkwater en als de voorspellingen kloppen kunnen we dit weekend weer genieten van de lente. Tijdens mijn zondagochtendwandelingetje fietste ik langs deze boom. Het was mij al eerder opgevallen hoe mooi de katjes naar beneden hingen, die ochtend viel het zonlicht er ook nog eens mooi op en moest er natuurlijk een foto van gemaakt worden.

4 gedachten over “29 Maart, ochtend

 1. Marmein ik zie dat je nog steeds geweldige plaatjes maakt! vraag me af of je dit ook nog steeds doet met de camera die je vorig jaar gebruikte tijdens onze foto wandeling (je weet wel, voornamelijk rupsen 😉 ik kijk tegenworrdig wel eens op onderstaande site. Volgens mij horen jou foto’s daar zeker tussen! Eigenlijk stom om dat aan jou te vertellen want zo ga ik er zelf nooit meer een kans maken om dan ook maar iets te winnen 🙂 hartelijke groet en als je weer een fotowandeling gaat doen dan houd ik me aanbevolen !! Bertha Bok

  http://www.dfoto.nl/index.php

 2. Jammer dat ik er zo van moet….. hatsjoe!!!!
  Niezen!!!!

  Ze zijn idd prachtig op de foto ja!

  Fijn weekend!

  Groetjes ikke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.