1 April, ochtend

Vanmorgen ben ik even op pad geweest naar het Engelse Werk. De bedoeling was om vervolgens de fietsroute "Rondje Zwolle" te gaan volgen. Maar er was zo veel te zien in het park dat ik er bijna 3 uurtjes heb rondgehangen.  Lang genoeg leek mij zo en ik ben weer op huis aan gegaan.

Nu eerst even bij Buurman6 een gebakje halen en daarna eens met de foto’s aan de gang. Als voorproefje deze kleine vos. Zonder de eos had ik de foto niet kunnen maken dit keer, daar het wel een erg schuw beestje was.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “1 April, ochtend”

 1. Rolf ten Hof avatar
  Rolf ten Hof

  Hallo Marmein,
  Het is of we elkaars tegenpolen zijn, jij de stad uit, ik de stad in, jij macro werk maken en ik fotografeerde groot werk (architektuur); jij vrijdag eendjes fotograferen en even later was ik op het lubeckplein. Maar de serie foto’s is aandoenlijk mooi. Een uurtje geleden ben ik ook weer op het plein geweest, en kijk, weg eendjes, weg vlonders, weet jij daar wat van?
  Groeten, Rolf

 2. Marmein avatar

  De eendjes zijn verplaatst omdat in de vijver geen voedsel voor ze was. Ook was er geen plek voor ze om te schuilen voor eventuele reigers etc. Waar ze naar toe gebracht zijn weet ik niet.

 3. frank avatar

  Hoi Marmein,
  mooie foto van deze vlinder,
  ik heb ze alleen nog op de grond weten te fotograferen daar er nog niet echt veel bloemen zijn,
  ben benieuwd naar je foto’s in het Engelse Werk omdat ik er zelf gisteren geweest ben,
  verras me, dat zal wel, je hebt er oog voor.
  mvg.
  fvn.

 4. Margo avatar

  Is het gebakje NOG niet op??:wink:
  Mooie vlinder, met de tele gemaakt?
  Ik heb nog geen vlinder gezien eigenlijk.
  Heb je de eos overgenomen?:grin:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *