Ochtend

3 April, ochtend

Toen ik zondag naar het Engelse Werk ging, heb ik in de stad gezocht naar een futennest. Vanaf het Kerkbrugje had ik al wel een kluitje takken op het water gezien en ik besloot deze eens van wat dichterbij te bekijken. Er zat inderdaad een fuut op, maar toen ik dichterbij kwam ging hij er snel vandoor.

Ik liep weer terug naar mijn fiets en keek nog even achterom om te zien of de fuut al terug kwam op het nest, tot mijn stomme verbazing zat er nu een meerkoet op. De fuut dobberde naast het nest maar jaagde de meerkoet niet weg. Ik ben benieuwd wie uiteindelijk het nest gaat gebruiken.

7 gedachten over “3 April, ochtend

  1. Vind het wel vervelend dat Marmein nooit de vragen van de bezoekers beantwoordt die hier geplaatst worden,bv in verband met lenzen enzo
    Ooit was het wel anders..,naar het hoofd gestegen,of was het toen gespeelde charme.:???:

  2. Sorry hoor, ben ik een vraag vergeten ? Als je hem opnieuw stelt zou ik hem kunnen beantwoorden. In het gedeelte ‘mijn gereedschap’ kun je trouwens precies lezen wat ik gebruik bij het fotograferen.

  3. Ik had gevraagd of je ook een macrolens bij de eos gebruikt, of dat je de powershot mee had bij een van je vorige logjes..:mrgreen:

  4. Aha, zou die vraag zijn geweest ? Ik had de powershot mee. Ik kan toch geen opnames van onder een bloemetje maken met een eos ? (tenzij de bloem op een heuveltje staat natuurlijk ) 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.