7 April, ochtend

Eindelijk is er weer eens een broodnodig regentje gevallen. Jammergenoeg niet voldoende voor alle planten maar toch genoeg om ze wat op te frissen. En het is ook genoeg geweest om wat druppels te vinden.

Mijn tuin is deze lente een zee van tulpen en narcissen. Geheel tegen mijn gewoonte in heb ik een bonte verzameling van tulpen geplant. Paarse en rode tulpen staan nu broederlijk naast elkaar.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “7 April, ochtend”

 1. Ank avatar

  Ik vind het wel wat hebben, zelf heb ik een emmer met allerlei bollen kado gekregen en ik wist alleen maar wat voor soort het was (Narcissen, Tulpen, Uienbollen enz.) maar de kleuren zijn voor mij ook een verrassing en eigenlijk is het best leuk zo’n bonte mengeling. Wat je in een andere log al noemde een soort van Keukenhof *lol*

 2. FotoAnna avatar

  Hier heeft het wel gedreigd… maar geen druppel…
  Wens je hele fijne Paasdagen toe…
  Lieve groetjes Anna

 3. Jan avatar

  Met het schrale weer van de laatste tijd kan het best droog zijn en misschien verlangen de plantjes dan wel naar wat water. Voor mij mag het best ‘s-nachts wat regenen als het overdag maar zonnig en droog weer is en niet al te fris.
  Vrolijk Pasen, Jan.

 4. Sussie avatar

  toevallig, ik heb net paarse roze en rode tulpen uit de tuin geknipt en in een vaas gezet 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *