6 gedachten over “12 April, ochtend

 1. Zo te zien zijn de hartjes van deze Dicentra Spectabilis Alba nog niet gebroken, ik heb vroeger de rode/roze uitvoering gehad, als de plant is uitgebloeid houd je een ietwat oninteressante struik over, is mijn mening.
  mvg.
  fvn.

 2. Is het een beschermd bloemetje? Mijn buurvrouw noemt het een “Stinze plantje” Ik vraag me ook af hoe de naam is van dat enge beestje op je blad bovenin. Brrrr.::wink:

 3. Het is gewoon een tuinplant. Mischien dat ze in de war is met salomonszegel (motmetbiggen op z’n Gronings). Dat is een plant die er wel wat van weg heeft en hij wordt wel tot de stinzeplanten gerekend..

 4. marmein,

  het is immens genieten ……..de natuur (het leven) zoals jij die vastlegt !
  ben nog steeds blij met het onverwacht ontdekken van “marmein” .
  groetgroet.

  marja

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.