15 April, ochtend

Geplaatst op

Alweer een zonnige dag vandaag. Na dit weekend zullen de meeste bomen wel vol in het blad staan. De wilde seringen die op het pleintje staan staan al volop in bloei. Prachtige tere witte bloemaren waar het zonlicht door speelt.

4 reacties op “15 April, ochtend&rdquo

  1. Mooi is dat hè, zo echt voorjaars! Ook al is het qua temperatuur zomer. Jammer is dat het met de bloesems nu erg snel gaat, maar je ziet aan de uitbottende blaadjes van de bomen dat het in versneld tempo gaat, de ene dag nog kaal, de volgende dag een groene waas. Wij gaan eens lekker in een bosgebied wandelen!:grin:

  2. Bij mij staan de peren, pruimen en kersenbomen te geuren. Nog geen foto’s van gemaakt, maar met deze temperaturen moet je snel zijn.

    Groet.

  3. Fijn seizoen en het is zeker mooi met die bloesems. Helaas krijg ik hoe langer hoe meer last van pollen :(

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.