We zitten weer in mijn favoriete seizoen: asperges. Ik was er nog niet aan toe gekomen ze te halen maar nu zijn ze in huis en ga ik vanavond heerlijk genieten van gestoomde asperges met ei en ham.
20 April, ochtend
door
Reacties
16 reacties op “20 April, ochtend”
-
Mijn idee,Zondag zet ik er mij ook achter en dan smullen maar.
-
Potverpielekes! Mag ik komen eten?:grin:
-
Uiteraard ben je van harte welkom. Nog meer liefhebbers ?
-
Heerlijk, maar de afstand is te groot om ze warm te kunnen eten. 😉
Groet.
-
Je brengt me wel op een idee. 💡
-
Mmmmm, ik zag ze ook al liggen!!:razz:
-
Hoe groot is je tafel??:wink:
-
Hmmm lekker. Jammer dat ik dit nu pas lees 😉
-
Mwah.. ik heb die smaaksensatie nooit zo begrepen.. 😕
Mooie foto overigens wel.. -
Te laat ! Ze zijn allemaal op en pffff, wat zit ik vol 😀
-
He, Marmein,
Ik zie dat je nog steeds lekker bezig bent.
Hele mooie foto’s zie 😯 ik meteen al weer.
Met jou foto’s hoef ik de natuur niet eens in, want zo mooi kom je het volgens mij nergens tegen.Groeten van Andre (mooiepoesjes.web-log)
Als je het je nog herrinnert:lol:
Ltrrrrrrrrr -
En waren ze lekker?? Vast wel lekkerder als mijn potje ontplofte/verkoolde rijst 😉
-
Ze waren heerlijk 😀
-
Hoe doe je dat: asperges stomen? Zijn ze dan lekkerder dan gekookt? Wat doe je er voor een sausje bij?
-
morgen is er in gemert een aspergemanifestatie en op 17 mei is er open dag bij diverse aspergetelers in brabant.
wie weet is er iemand geinteresseerd ?!ik ben ook dol op asperges. ga dit jaar ook de rode proberen !
marja
-
Ik stoom ze in een stoommachine (zo noem ik het ding tenminste) Ik vind het lekker zo (maar gekookt gaan ze er bij mij net zo goed in hoor !)
hmm, klinkt goed zo een aspergedag. Het is alleen zo ver weg, en ik heb nog steeds geen auot.
Geef een reactie