21 April, ochtend

Het is weer prachtig buiten. Lekker fris en toch helder. Zo vroeg op de ochtend, wanneer de zon nog redelijk laag staat lichten de pluizebollen van de paardenbloemen op als kleine lantaarns. Deze paardenbloem stond er ook tussen. Welliswaar geen mooie bol maar wel eentje met een heel eigen verhaal.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “21 April, ochtend”

 1. st@@rt avatar

  Mooi wweer Ik weet dat ik langgeleden viel op je pluizenfoto’s

 2. Fotografe avatar

  Prachtig zoals die laatste pluis “in de touwen” hangt!

  Groet.

 3. Marco avatar

  Mooi met 1 zo’n pluisje er nog aan! Ik zou er niet op gekomen zijn om het te fotograferen waarschijnlijk. Vandaar dat ik mijn eigen punt.nl ben begonnen….misschien doe ik zo links en rechts ideeën op. Ik heb hier al vaker gekeken en de foto’s zijn geweldig vind ik. Ik heb je ook gelinkt. Is dat ok?

 4. Kwebbel avatar

  Laatste pluisje is vastgebonden opdat het niet weg waait. Prachtig

 5. FotoAnna avatar

  Echt een hele mooie foto !!
  Groetjes Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *