Ochtend

21 April, ochtend

Het is weer prachtig buiten. Lekker fris en toch helder. Zo vroeg op de ochtend, wanneer de zon nog redelijk laag staat lichten de pluizebollen van de paardenbloemen op als kleine lantaarns. Deze paardenbloem stond er ook tussen. Welliswaar geen mooie bol maar wel eentje met een heel eigen verhaal.

5 gedachten over “21 April, ochtend

  1. Mooi met 1 zo’n pluisje er nog aan! Ik zou er niet op gekomen zijn om het te fotograferen waarschijnlijk. Vandaar dat ik mijn eigen punt.nl ben begonnen….misschien doe ik zo links en rechts ideeën op. Ik heb hier al vaker gekeken en de foto’s zijn geweldig vind ik. Ik heb je ook gelinkt. Is dat ok?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.