Geel

Vandaag ben ik weer even naar het Engelse Werk gefietst. Het onderbroken fototochtje van de vorige keer moest maar eens worden afgemaakt worden had ik zo gedacht. Op een veldje waar ik eerder al veel bloemen zag, zag ik dit keer veel vlinders. De dagpauwoog, de oranjetip, het kleine vosje, een zandoogje en de kleine vuurvlinder. Jammergenoeg wou geen van hen lang genoeg stil zitten om een foto te kunnen maken. Ik had wat meer geluk met de insecten op de boterbloemen en dotterbloemen.

De beestjes hadden er flink zin en en doken vol overgave in de bloemen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “Geel”

  1. Yogi avatar

    Mooi hoor, vooral de bovenste met al dat stuifmeel aan zijn poten en op zijn rug!!
    Veel plezier vandaag, ik ga er ook weer lekker op uit met mijn toestel.

  2. Margo avatar

    Heerlijke foto’s! Daar krijg ik helemaal een zomers gevoel van!:grin:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *