Ochtend

Geel

Vandaag ben ik weer even naar het Engelse Werk gefietst. Het onderbroken fototochtje van de vorige keer moest maar eens worden afgemaakt worden had ik zo gedacht. Op een veldje waar ik eerder al veel bloemen zag, zag ik dit keer veel vlinders. De dagpauwoog, de oranjetip, het kleine vosje, een zandoogje en de kleine vuurvlinder. Jammergenoeg wou geen van hen lang genoeg stil zitten om een foto te kunnen maken. Ik had wat meer geluk met de insecten op de boterbloemen en dotterbloemen.

De beestjes hadden er flink zin en en doken vol overgave in de bloemen.

2 gedachten over “Geel

  1. Mooi hoor, vooral de bovenste met al dat stuifmeel aan zijn poten en op zijn rug!!
    Veel plezier vandaag, ik ga er ook weer lekker op uit met mijn toestel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.