Ochtend

24 April, ochtend

Al jaren heb ik thijm in een grote grijze bak in de tuin staan. Oersterk als hij is overleefd hij elke droogte en komt elk jaar weer met tere bloemetjes. Als kruid gebruik ik hem niet veel. Zou ik toch eens moeten doen.

Heb ik jullie trouwens al gevraagd of jullie voor mij duimen willen ? Deze week krijg ik te horen of ik een vast contract krijg of een verlenging van mijn huidige contract. In het slechtste geval krijg ik niets en ben ik per 1 juni weer werkeloos maar daar ziet het niet naar uit.

13 gedachten over “24 April, ochtend

 1. Hou die oude bak in ere! Altijd weer spannend wat er te voorschijn komt. Succes met je job. Groet, Jan.

 2. Ik kan niet letterlijk voor je duimen, aangezien ik het zelf errug druk heb, maar ik zal zeker aan je denken!

  Groet.

 3. Gaat vast lukken met die baan, want waar vind je nog werknemers die zich nooit verslapen en altijd voor dag en dauw uit de veren zijn! 😉
  ik zal voor je duimen.

 4. Marmein, ik hoop van harte voor je dat het goed nieuws wordt deze week. Succes.

 5. Geen twijfel mogelijk, die vaste baan krijg je! (wel snel trouwens, er is toch nog geen jaar om?)

 6. Het zou op mij echt heel raar over komen als je tussentijds geen signalen krijgt dat ze het niet lekker vinden lopen, maar ze je dan wel een vast contract onthouden! Dus mijn stellige verwachting/hoop ik ook dat dit in jouw geval wel snor zit! Evengoed duim ik voor je! 😀

 7. Duim voor je,
  maar dat is misschien niet eens ndogi!
  Succes met die baan!
  Vind je het nog steeds leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.