24 April, ochtend

Al jaren heb ik thijm in een grote grijze bak in de tuin staan. Oersterk als hij is overleefd hij elke droogte en komt elk jaar weer met tere bloemetjes. Als kruid gebruik ik hem niet veel. Zou ik toch eens moeten doen.

Heb ik jullie trouwens al gevraagd of jullie voor mij duimen willen ? Deze week krijg ik te horen of ik een vast contract krijg of een verlenging van mijn huidige contract. In het slechtste geval krijg ik niets en ben ik per 1 juni weer werkeloos maar daar ziet het niet naar uit.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

13 reacties op “24 April, ochtend”

 1. frank avatar

  succes,
  ik zit al te duimen.
  mvg.
  fvn.

 2. Jan avatar

  Hou die oude bak in ere! Altijd weer spannend wat er te voorschijn komt. Succes met je job. Groet, Jan.

 3. Margo avatar

  Dat komt helemaal goed, je krijgt vast een vast contract!:grin::grin:

 4. Fotografe avatar

  Ik kan niet letterlijk voor je duimen, aangezien ik het zelf errug druk heb, maar ik zal zeker aan je denken!

  Groet.

 5. Marie-Claire avatar

  Móoie foto, en ik zal een kaarsje voor je branden.
  Toitoitoi en mazzeltov..

 6. Jacqueline avatar
  Jacqueline

  Gaat vast lukken met die baan, want waar vind je nog werknemers die zich nooit verslapen en altijd voor dag en dauw uit de veren zijn! 😉
  ik zal voor je duimen.

 7. Jetske avatar
  Jetske

  Marmein, ik hoop van harte voor je dat het goed nieuws wordt deze week. Succes.

 8. Hans avatar

  Geen twijfel mogelijk, die vaste baan krijg je! (wel snel trouwens, er is toch nog geen jaar om?)

 9. FotoAnna avatar

  Tuurlijk… duim ik voor je… ;-))
  Groetjes Anna

 10. Steph avatar

  Het zou op mij echt heel raar over komen als je tussentijds geen signalen krijgt dat ze het niet lekker vinden lopen, maar ze je dan wel een vast contract onthouden! Dus mijn stellige verwachting/hoop ik ook dat dit in jouw geval wel snor zit! Evengoed duim ik voor je! 😀

 11. Steph avatar

  Dus mijn stellige verwachting/hoop ik ook = is ook 😳 (nog vroeg..)

 12. eva avatar

  Duim voor je,
  maar dat is misschien niet eens ndogi!
  Succes met die baan!
  Vind je het nog steeds leuk?

 13. Marmein avatar

  Ik heb ondertussen een jaarcontract gekregen en ik vind het werk nog steeds leuk 😆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *