De aanhouder wint

Afgelopen weekend zijn Frank en ik naar de Dellen geweest in de hoop libelles en nimfen te kunnen fotograferen. Zoals jullie weten hebben wij die toen niet gezien. Gisteravond mailde Frank dat hij het vanmorgen in het Engelse Werk ging proberen. Natuurlijk ging ik mee, of hij het nu wou of niet.

En we hadden geluk. In eerste instantie zagen wij niets , maar even later zagen we ineens overal inverschillende fases de waterjuffers uit hun oude huid kruipen.

Nu moet ik eerst naar zangles, daarna zal ik de rest van de foto’s op internet zetten. En ik weet het zeker: morgenochtend ga ik nog een keer. Heeft er iemand zin om mee te gaan ? Zo tegen een uur of half acht tussen de witte bruggetjes in het Engelse Werk.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “De aanhouder wint”

 1. frank avatar

  Hoi Marmein,
  je hebt hier een mooi moment te pakken in het warme (qua kleur) ochtendzonnetje, mijn plan is om morgen weer te gaan, met m’n 3-pootstatief deze keer, als ik mij niet verslaap zie ik je morgen aldaar.
  mvg.
  fvn.

 2. Frans avatar

  Dit is het helemaal ben zeer benieuwd naar de rest van de foto’s.

  Gr. Frans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *