Ochtend

Voor het werk aan….

Ik kon het niet laten om vanmorgen, voor ik aan het werk ging, nog even langs het Engels Werk te gaan. Deze ochtend scheen de zon nog niet zo fel en was er een lichte mist. Eerst dus maar eens bij het open veldje langs gegaan om te kijken hoe dat er met dit licht bij lag. Prachtig dus.

Ook vandaag waren de waterjuffers weer druk bezig hun ‘jasje’ te verwisselen. Voor de metamorfose van deze libelle was ik helaas te laat.

Er waren ook allerlei andere insecten die het fotograferen waard waren.

En als je jezelf Marmein noemt kun je een mooie druppel toch niet ongefotografeerd laten ?

4 gedachten over “Voor het werk aan….

  1. Hoi Marmein,
    fraai hoor dat kevertje met z’n schaduw op het blad,
    dus de libellen zijn ook al bezig, ik zal m’n ogen openhouden voor deze beauties.
    mvg.
    fvn.

  2. Die eerste twee zijn net schilderijen, prachtig! Zo mooi zacht van tint. Die met de druppels zou ik als Marmein logo gebruiken! Ik vind je libelles mooier dan de vorigen, ik denk door het lage strijklicht! Past ook beter, de vroege, maagdelijke ochtend, bij de metamorfose van deze beestjes!:grin:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.