27 April, ochtend

Geplaatst op

Vanmorgen zag ik dat de bovenste knoppen van de clematis al weer open zijn gegaan. Jammergenoeg te hoog voor mij om op de foto te zetten. “Wat bloeien ze toch vroeg” was mijn eerste gedachte toen ik ze zag vanmorgen. Maar is dat eigenlijk wel zo ? Ik schrijf elk jaar over mijn clematis op mijn weblog. In 2004 was dat op 3 Mei. Maar een weekje verschil dus.

Wat dichter bij de grond en dus binnen het bereik van mijn camera zijn de rozenstruiken rond het pleintje. Dan daar maar een foto van.

5 reacties op “27 April, ochtend&rdquo

 1. Ik hoorde vanochtend over de radio dat we misschien augustus / september de 40 graden grens wellicht halen. Dus nu maar genieten van al dat moois. Fijne dag, Jan.

 2. Ook hier volop in de knop, maar aangezien hij/zij vorig jaar niet gebloeid heeft kan ik geen vergelijk maken.

  40 graden, je moet er toch niet aan denken zeg, ik smelt nu al weg. :sad:

  Groet.

 3. Dan moet ik toch eens aan emigreren gaan denken. Ik ben nou eenmaal geen mooi-weer-liefhebber. Aan de andere kant: gisteren zeiden ze dat deze warmte niets zegt over de komende zomer. Die zou nog wel eens een stuk kouder kunnen zijn.

 4. Mooie foto !!
  Bij mij staat de rozen ook op het springen… denk dat ze dit weekend ook zullen bloeien…
  Wens je een fijn weekend…
  Groetjes Anna :grin:

 5. Oooohhh geen mooi weer liefhebber…
  hoef ik dus ook niet te vragen
  wat je zondagplannen zijn..?? :cool:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.