Ochtend

29 April, ochtend

Gisteren was me het dagje wel. Eerst naar een rommelmarkt, daarna van 10 tot 13:00 zingen, boodschappen doen en op naar een verjaardag in de Wilgen bij Drachten. En ik ben gisteren een stuk kitch rijker geworden. Niet van de rommelmarkt (alhoewel, ook daar heb ik een stukje kitch gekocht), nee, deze kreeg ik van mijn zus. Wanneer je in je handen klapt gaat het vogeltje zingen.

Ik zal hem straks eens uitproberen met Xarak in de buur. Die springt vast een halve meter de lucht in van schrik.

5 gedachten over “29 April, ochtend

  1. Tja, die foto van Xarak is helaas niet gelukt. Toen het vogeltje begon te zingen is hij er als een speer vandoor gegaan.

  2. Wat kunnen katten toch totaal verschillend reageren! Mijn Droppie wist niet hoe snel ze bij het kooitje moest komen kijken. Maar de bekoring was er na 5 minuten helaas alweer vanaf…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.