Ochtend

1 Mei, ochtend

Over twee weken hebben we op de fotoclub Zwolle het thema “Dit is Zwolle”. Nu zou ik natuurlijk ansichtkaarten kunnen gaan maken (nu ik het zo opschrijf, is het mischien nog niet eens zo’n gek idee. Een beetje een ludieke kijk met gekke teksten mischien ? hmm……)

Al een tijdje waren mij verschillende bomen in de stad opgevallen waar gezichten op geschilderd zijn. Tot nu toe heb ik er vier gevonden. Ergens heb ik het idee dat ik nog een vijfde had gezien maar ik kan mij maar niet herinneren waar. Nog maar even om mij heen blijven kijken dus.

8 gedachten over “1 Mei, ochtend

 1. Hoi Marmein,
  heb je die boom langs de IJssel en sproorlijn bij het Engelse Werk al?
  mvg.
  fvn.

 2. Is wel leuk zo’n boom. Hopelijk gaat het bij een regenbuit het er af en ondervond de boom er niet al te veel hinder van.
  Groet, Jan.

 3. De verf zit er al maanden op en gaat er dus niet meer af. Ik geloof niet dat de bomen er last van hebben gelukkig.

 4. Hooguit dat ze zich een partijtje staan te generen dat ze er voor paal bijstaan! 😛

 5. Hmm vertel eens waar staan ze. Mij zijn ze nog niet opgevallen (kan ook zijn dat ik te weinig in de stad kom)

 6. Deze staat links voorbij de brug als je van de Diezerkade richting de stad gaat Dan staat er nog eentje bij de Diezerpoort (weet niet zeker of het zo heet, maar het is achter het kleine winkelcentrum op het pleintje voor de AH) en er staat er eentje bij het eilandje bij het Kerkbrugje.

  Dat je ze nooit gezien hebt is mischien omdat je niet zo vaak aan de Noord-zijde van het centrum komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.