Zondagmiddagwandeling

Ina kwam met het idee om weer eens een wandeling te maken. NIet te lang natuurlijk, want er is grote kans dat Marmein om de haverklap op haar hurken gaat zitten. En dat is dan niet om een boodschap te doen ;-). Ze stelt voor om bij landgoed de Horte te gaan wandelen.

Ik heb er al eens vaker gewandeld, dit keer zullen er nog geen dronken vlinders zijn denk ik. Maar ach, je weet nooit wat je wel tegenkomt. Het landgoed Mataram ken ik niet. Ik ben benieuwd.

Nog meer liefhebbers ? We hebben nog geen tijd vastgesteld, dus als er suggesties zijn….

Herfstaster

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

19 reacties op “Zondagmiddagwandeling”

 1. Steph avatar

  Gaat het om a.s. zondagmiddag? De titel doet dit een beetje vermoeden. Ik heb wel zin om mee te gaan, mits ik het laatste stukje weer met iemand kan meerijden. Wat mij betreft: hoe vroeger, hoe beter, maar ik sluit mij aan bij de wensen van de andere deelnemers.

 2. frank avatar

  Erg leuk, ga graag mee,
  maar helaas kan ik aanstaande zondag niet, als jullie nog eens gaan, ga ik graag mee.
  mvg.
  fvn.

 3. Fotografe avatar

  Ik was ook graag meegegaan, maar kan zondag helaas niet.
  Alvast veel plezier en ik kijk uit naar de foto’s!

  Groet.

 4. Marmein avatar

  Inderdaad, de bedoeling is komende zondag (weer eens een lastminute organisatie) Ik zal eens even kijken of ik de auto van Achterbuurvrouw kan lenen zondag. (ik heb alvast zo’n kitcherig vogeltje in een kooitje voor haar gekocht. Daar zou het toch mee moeten lukken ? 😉

 5. Margo avatar

  Hè, as zondag kan ik niet! 🙁

 6. Margo avatar

  Ik dacht al … hoe komt Marmein nou aan druppeltjes….! 😉

 7. Marie-Claire avatar

  Prachtige foto en goed plan, alleen een beetje te ver weg..
  Veel plezier, met Ina’s knieperties..:cool:

 8. Kwebbel avatar

  De Horte had me erg leuk geleken (staat nog op het to do lijstje) maar ik heb zondag een groot feest in de Achterhoek.
  Ook niet verkeerd 😎

 9. Marmein avatar

  Het is gelukt Steph ! Ik heb zondag een auto dus ik kan je van het station oppikken. 🙂

 10. Steph avatar

  Dat is goed nieuws! Ik kan vanaf 9.30 uur ieder uur om xx.30 uur op station Zwolle aanwezig zijn. Noemen jullie maar een tijdstip!

 11. Marmein avatar

  Mooi zo. Ina moet eerst nog naar Dalfsen, ik weet nog niet hoe laat dat is maar dat horen we vast zo.

 12. Ina avatar

  Wat ik “moest” hoeft al niet meer
  dat word vandaag opgelost…..
  dus roep maar, maar voor ik dat lees
  zal het beslist niet vroeg zijn 8)

 13. Margo avatar

  Veel plezier allemaal en veel foto’s maken want ik kom morgen bij jullie kijken!:grin:

 14. Hans avatar

  Ik zou graag met jullie meegaan, al is het maar voor de paddestoelen. Want ook al heeft het zes weken niet geregend, die weet je vast wel te vinden. Maar ik ben net terug van vakantie en ga morgen in huis aan het werk…..volgende keer ben ik zeker weer bij!

 15. Steph avatar

  Zullen we voor degenen die dit logje vanochtend pas lezen of pas vanochtend kunnen beslissen dat ze tóch mee willen wandelen, nog aangeven hoe laat en waar we verzamelen? Wil jij dat doen Marmein? Ik ga over ruim een uur al op pad! Tot straks! Hier in Lelystad is het na dagen eindelijk eens vrijwel windstil, prima dus voor de macrofotografie. Hopelijk dezelfde omstandigheden straks in Overijssel…

 16. Marmein avatar

  Voor wie zin heeft in een last minute wandeling:
  om half elf vanmorgen kan ik je oppikken op het station in Zwolle en om elf gaan we op pad bij het landgoed de Horte 🙂

 17. Yogi avatar

  Mmm, t is nu 9 uur, om dan vanuit de kop van N-H helemaal naar Overijssel te scheuren, dat ga ik helaas niet redden, denk dat ik hier in de buurt maar mjin neus achterna ga 🙄

 18. Margo avatar

  Ik ga een rondvaart door de Biesbosch maken!
  Ook leuk!:grin:
  Veel plezier jullie met jullie wandeling!

 19. Jacqueline avatar
  Jacqueline

  O wat jammer nou. Na een druk bezet weekend lees ik over de wandeling. Hopelijk komen er nog meer initiatieven die niet last minute zijn? Ik ga graag eens mee maar moet regelmatig in de weekenden werken en……………..ik woon in het westen van het land en heb tijd nodig om aan de andere kant te komen. Enige organisatie van mijn zijde is dan ook vereist.
  Enfin ik hoor het wel. In ieder geval waren de foto’s van de zondagwandeling weer prachtig!

  Wat een oog voor detail en compositie heb je Marmein!

  Groetjes,
  Jacqueline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *