5 Mei, ochtend

Gisteren zat ik heerlijk met een cappuccino in de hand en Xarak op schoot in mijn achtertuin. Een beetje om mij heen kijkend viel mijn oog op een pluizenbol van de paardenbloem (heb ik ooit al eens verteld dat ik niet zo’n tuinierder ben ?).

Hij stond onder mijn tuintafel en ving door een kier van het tafelblad net het zonlicht op. Daar achter stond een tuinbankje in de schaduw. Een mooi belicht object met een donkere achtergrond. Altijd leuk om te fotograferen en daar het zonlicht snel veranderd moest er direkt aktie worden ondernomen. Cappuccino op tafel, Xarak van schoot en de camera uit de keuken gehaald en hup onder de tafel gekropen.

Xarak was geloof ik niet zo blij met mijn aktie.

4 reacties op “5 Mei, ochtend&rdquo

 1. Ja, je ziet ‘m denken: moest dat nou zo nodig!!?
  Ik zie het zo voor me, zo gek ben ik ook, als ik iets zie dat de moeite waard is, moet dat gefotografeerd worden. Die pluizenbollen blijven ook altijd mijn aandacht trekken, kan ze wel blijven fotograferen!:grin::grin:

 2. Mooi idd met zo’n donkere achtergrond.
  Je hebt het wel geodgemaakt met Xarak achteraf? ;):wink:

 3. Leuk zo’n pluizenbol en Xarak moet niet zo ongeduldig doen want die is gisteren al aan zijn trekken gekomen.
  Goed weekend, Jan.

 4. Mooie foto’s Marmein!
  Moet straks ook weer gras maaien, heb een klein weiland vol pluizen.:lol:

  Groet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.