5 Mei, ochtend

Gisteren zat ik heerlijk met een cappuccino in de hand en Xarak op schoot in mijn achtertuin. Een beetje om mij heen kijkend viel mijn oog op een pluizenbol van de paardenbloem (heb ik ooit al eens verteld dat ik niet zo’n tuinierder ben ?).

Hij stond onder mijn tuintafel en ving door een kier van het tafelblad net het zonlicht op. Daar achter stond een tuinbankje in de schaduw. Een mooi belicht object met een donkere achtergrond. Altijd leuk om te fotograferen en daar het zonlicht snel veranderd moest er direkt aktie worden ondernomen. Cappuccino op tafel, Xarak van schoot en de camera uit de keuken gehaald en hup onder de tafel gekropen.

Xarak was geloof ik niet zo blij met mijn aktie.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “5 Mei, ochtend”

 1. Margo avatar

  Ja, je ziet ‘m denken: moest dat nou zo nodig!!?
  Ik zie het zo voor me, zo gek ben ik ook, als ik iets zie dat de moeite waard is, moet dat gefotografeerd worden. Die pluizenbollen blijven ook altijd mijn aandacht trekken, kan ze wel blijven fotograferen!:grin::grin:

 2. Marco avatar

  Mooi idd met zo’n donkere achtergrond.
  Je hebt het wel geodgemaakt met Xarak achteraf? ;):wink:

 3. Jan avatar

  Leuk zo’n pluizenbol en Xarak moet niet zo ongeduldig doen want die is gisteren al aan zijn trekken gekomen.
  Goed weekend, Jan.

 4. Fotografe avatar

  Mooie foto’s Marmein!
  Moet straks ook weer gras maaien, heb een klein weiland vol pluizen.:lol:

  Groet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *