Allerlei

Vogeltje

Hij leeft nog steeds. Maar ik weet niet of dat nog lang gaat duren. Het extra vogeltje in het kooitje dat ik had gekocht heb ik in ons kantoor opgehangen. Iedereen die het kantoor binnen wandeld en het vogeltje ziet en hoort kijkt mij eerst aan of ik kinds ben geworden. Maar al gauw breekt bij de meesten een glimlach door.

Ik ben benieuwd wat ik nog meer kan verzinnen.

7 gedachten over “Vogeltje

 1. Als collega zou ik nu moeten zeggen: Ga eens aan het werk. Maar ja, je werkt best hard en dit soort dingen zijn toch wel erg leuk.:lol:

 2. Zo Marmein,
  twee computers en beeldschermen, plus een koffiekop, je zit daar wel in je element zo te zien.
  😀
  mvg.
  fvn.

 3. Wat je nog meer kunt verzinnen???:shock:
  Wat dacht je van een grote foto aan de wand?:grin:

 4. twee computers en beeldschermen, en voor het betere copy en paste werk een rol plakband en een pritstift 😆

 5. Importeer jij deze vogels soms Marmein? Of heb je aandelen bij Action?

  Humor op de werkplek vind ik vreselijk belangrijk. Ook wij lachen wat af op onze kamer.

  Wil je nog meer verzinnen om collega’s aan het lachen te krijgen of meer dingen om je nog beter thuis te voelen op je werk? Eigenlijk mag nu ook (een foto van) Xarak (loerend op het vogeltje bijvoorbeeld) niet ontbreken…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.