Ochtend

13 Mei, ochtend

O jeetje, o jeetje. Ik heb vandaag een beetje zonnig weer nodig maar daar ziet het niet naar uit. Ik moet een paar zonnige foto’s zien te maken van een kruidentuin. Het wolkendek wordt echter dikker en dikker. Ik blijf gewoon maar hopen dat er hier en daar een gaatje is.

5 gedachten over “13 Mei, ochtend

  1. Hier op Schier scheen de zon de hele ochtend! Ik kan me niet voorstellen dat het een stukje lager bewolkt zou blijven. Krijgen we de resultaten te zien?Groetjes van een vermoeide wandelaar!:smile:

  2. wat een prachtige site…..
    het is elke keer genieten als ik even ‘langsklik’!
    wat voor camera heb je? en heb je speciale macro lenzen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.