Ochtend

14 Mei, ochtend

Gisteren ging het niet helemaal zoals ik wou, maar daar over vanavond meer. Een kleine rondwandeling leverde echter wel weer wat foto’s op. Een daarvan is deze meikever. Gelukkig was er iemand die mij kon aanwijzen waar die zat. Ondanks zijn grootte, was ik hem zo voorbij gelopen.

9 gedachten over “14 Mei, ochtend

 1. Ik vind een meikever een prachtig beestje. Is het niet zo dat als de kever op zijn rug komt te liggen dat er bijna geen overlevingskansen meer zijn? Laast hadden wij zo’n meikever binnen in de rolstoltaxi onderaan de voorraam. Wij hebben het beestje zijn vrijheid weer teruggegeven. Groet, Jan.

 2. Dat op de rug liggen is geloof ik iets van schapen en/of schildpadden. Kevers kunnen door hun schilden open te slaan zichzelf weer omkeren.

  Ja, handig zo’n standin Ina he ? Deze wees in iedergeval een bereikbare kever aan 😉

 3. quote Steph
  Een harige beauty! Heb je een stand-in voor Ina gevonden?

  Op de een of andere manier lees ik dit toch anders… 8)
  maar goed ik kwam er vandaag herstel gisteren
  ook 1 tegen die was er niet zo best aan toe
  ik heb hem netjes in de heg gezet
  moet je de plaats waar nog weten..??
  want jij was als je nodig bent weer nergens te bekennen 😉

 4. Ach Ina, het was geen al te beste stand in hoor. Hij had niet eens koffie voor mij bij zich 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.