Ochtend

19 Mei, ochtend

Nee, Marmein is vanochtend niet naar den Ham geweest. Marmein had het eerst te druk met de computer en daarna moest ze rap rap naar de koor-oefeningen. Daarna nog wat boodschappen doen en zo kwam het dat het ochtendlogje veel later kwam dan normaal.

Dit keer een hele groene: de kamperfoelie zit weer boordevol knoppen. Wanneer ik ’s avonds in bed lig kan ik de eerste bloemen al ruiken. Eigenlijk had ik de struik de vorige herfst moeten snoeien. Maar ach, mij zit die dikke struik niet in de weg.

Eén gedachte over “19 Mei, ochtend

  1. En zo kan een dag helemaal anders worden dan je gepland had. Morgen weer een dag zullen we maar denken. Misschien is het wel eens goed om het snoeiwerk een keertje over te slaan. Groet, Jan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.