20 Mei, ochtend

Ik denk dat ik vandaag de tuin maar eens in duik. Waar eerder een paardenbloem onder mijn tuintafel stond staat nu een roze plantje. Wat mij er overigens aan doet denken dat ik nu toch eens mijn wilde bloemen-boek moet gaan zoeken want ook van deze bloem weet ik de naam niet. Een ooievaarsbek mischien ? Maar daarvoor lijken de bloemknoppen mij te kort en te dik.

In iedergeval, het groeid tussen de tegels, een plek waar het niet hoort. Net zo als al die andere plantjes op mijn terras. De tulpen kunnen er uit en de narcissen afgeknipt. En dan natuurlijk de gekochte plantjes er weer in.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “20 Mei, ochtend”

 1. Esther avatar

  Wat maak jij ongelooflijk mooie foto’s zeg…. Ik verwonder me elke keer weer. Zo wordt zelfs het kleinste onkruidbloempje een schoonheid! 😉

  Groetjes Esther

 2. Margo avatar

  Ik zou ‘m lekker laten staan! Mooi bloempje, dus wat maakt het uit war het staat?:razz:

 3. Margo avatar

  Steph heeft het goed gezien: het is Geranium Robertianum.
  Niks onkruid!:!:

 4. Marmein avatar

  Geen onkruid ? Oeps 😯 Het ligt al wel op de bodem van de groencontainer. Nou ja, er staat nog genoeg van in de tuin 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *