Ochtend

Marmein blijft oefenen

Het zat mij vandaag niet mee. Het bleef maar donker en toen het wat lichter werd begon het ook te waaien. Ik had een welwillende bladluis gevonden die wel even wou blijven zitten terwijl ik de uitgebloeide akelei op een vaasje voor een lampje zette. Maar het is nog iets te ambitieus geloof ik, of de bladluis is te klein.

Terwijl ik de ene bladluis fotografeerde en met de instellingen van de camera speelde, zag ik via de zoeker ineens twee sprietjes achter de zaaddoos vandaan komen. En even later zat er een zo mogelijk nog kleinere bladluis voor mijn fotomodel.

De foto is helaas niet helemaal scherp. Een kleine troost: ik heb het ook nog met de powershot geprobeerd en ook daarmee wilde het niet lukken.

4 gedachten over “Marmein blijft oefenen

  1. Toch vind ik het wel een komisch plaatje!:grin:
    Zegt grote luis tegen kleine luis: Hé ben jij ook gekidnapt?:mrgreen:
    Heb je handmatig scherpgesteld?

  2. Ha Ha 😆

    Ik heb inderdaad met de hand scherpgesteld. En daar het statief net op het randje van het kastje stond en de handel van de statiefkop uitstak was het nog knap lastig om met het oog goed voor de zoeker te gaan hangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.