Het was vanmorgen net alsof ik met een baby op stap ging, zoveel moest ik inpakken: de camera, de extra lens, een extra batterij, de powershot, de raynox, nog meer extra batterijen en een bonenzak.

Ik was van plan om eerst naar het veld achter het Sophia ziekenhuis te gaan en daarna eventueel door te fietsen naar Berkum. Maar voor het ziekenhuis kwam ik al een geweldig stukje berm tegen, vol met kamille en klaprozen. En heerlijk veel druppels.

Het fotograferen met de 100mm Canon macrolens viel niet mee. Een statief was handig geweest maar die was ik helaas vergeten. De raynox op de kitlens bood uitkomst en ik heb mij kostelijk vermaakt . Eerst netjes op mijn hurken, toen toch maar op de knieën en uiteindelijk plat liggend tussen de heerlijk geurende kamille. Ik geloof dat er heel wat mensen zijn die vanmorgen wat te vertellen hebben op hun werk.

Ik heb vanmorgen 110 foto’s gemaakt maar de omstandigheden zijn zo ideaal dat ik mijn capuccinno maar snel achterover sla en op weg ga naar het Engels Werk.