23 Mei, ochtend

Het was vanmorgen net alsof ik met een baby op stap ging, zoveel moest ik inpakken: de camera, de extra lens, een extra batterij, de powershot, de raynox, nog meer extra batterijen en een bonenzak.

Ik was van plan om eerst naar het veld achter het Sophia ziekenhuis te gaan en daarna eventueel door te fietsen naar Berkum. Maar voor het ziekenhuis kwam ik al een geweldig stukje berm tegen, vol met kamille en klaprozen. En heerlijk veel druppels.

Het fotograferen met de 100mm Canon macrolens viel niet mee. Een statief was handig geweest maar die was ik helaas vergeten. De raynox op de kitlens bood uitkomst en ik heb mij kostelijk vermaakt . Eerst netjes op mijn hurken, toen toch maar op de knieën en uiteindelijk plat liggend tussen de heerlijk geurende kamille. Ik geloof dat er heel wat mensen zijn die vanmorgen wat te vertellen hebben op hun werk.

Ik heb vanmorgen 110 foto’s gemaakt maar de omstandigheden zijn zo ideaal dat ik mijn capuccinno maar snel achterover sla en op weg ga naar het Engels Werk.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

9 reacties op “23 Mei, ochtend”

 1. Marmein avatar

  Oja, ik moet vandaag ook maar eens gaan nadenken over een foto-broek of zo. Ik ben me toch nat en smerig 😐

 2. Ineke avatar
  Ineke

  (Ineke van fotoclub zwolle)
  Ook ik heb je website ondekt en ben zeer onder de indruk van je foto’s.
  Toch de stap gezet naar de spiegelreflex, dan heb je wel weer veel tijd nodig om alles te ondekken. Ik hou zeker je website in de gaten.
  Mooie foto die klaproos , ik ben zééééé’r benieuwd naat die andere 109!!

 3. Margo avatar

  Ik snap niet dat je niet los uit de hand kan fotograferen met de macro op de 400, als je het met de A80 wel kunt.
  Heb je een goede foto(rug)tas, waar alles in kan? Wat een gedoe hè, en dan was je nog het statief vergeten? En een fotobroek? Hoe stel je je dat voor? Een regenbroek of zo over je gewone broek?

 4. Margo avatar

  Als je je pagina “mijn gereedschap” anpast probeer de nieuwe camera dan net zo vast te houden als de A80, om het verschil goed te zien! Overigens graag geen commentaar op mijn “mijn gereedschap” pagina!:oops::wink:

 5. Marmein avatar

  Tja, je moet de 400D toch anders vasthouden en dus sta je ook anders. En de lens is natuurlijk veel zwaarder. Maar ik heb vanmorgen tijdelijk een oplossing gevonden.

  Net terug van het Engelse Werk en heb daar 210 foto’s gemaakt.

 6. Amiek avatar

  Prachtige foto: die details!

 7. Margo avatar

  Ik bedoel, lieve Marmein, als je op de pagina “mijn gereedschap” een toevoeging plaatst van je nieuwe camera en lenzen, of je de 400D dan net zo vast wilt houden als de A80 op de foto, om het verschil in formaat te zien!:grin::grin::grin::mrgreen:

 8. Margo avatar

  210 in het Engelse werk???:?::?::?:
  Dus het duurt nog even voor je ons de andere foto’s laat zien??
  Je hebt toch wel altijd een reserve batterij en een reserve geheugenkaart bij je??:wink:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *