Ochtend

25 Mei, ochtend

Ik geloof dat ik mijzelf vandaag maar eens ga trakteren op een mooi groot boeket met witte bloemen. Dat mijn vorige boeket roze was is erg ongebruikelijk voor mij. Maar ik had gewoon zin in pioenrozen en die waren er alleen nog maar in deze kleur. Nou ja, de kleur was nog dieper roze, maar ik ben nog aan het stoeien met de witbalans.

Vandaag kruip ik de hele dag lekker achter de computer. Gisteren kwam ik deze site tegen en ik ga eens een neuzen of er wat bij zit. Mischien ook eens een kalender uitdraaien, gewoon om te zien hoe dat wordt. En omdat ik nog steeds geen kalender heb hangen.

6 gedachten over “25 Mei, ochtend

 1. Ik zie dat je een hoop schik hebt van je nieuwe camera. Je foto’s zien er erg “fris” uit. Erg mooi.

 2. Prachtige rose bloemen-foto, een genot om naar te kijken.

  Maar je wilt toch niet zeggen dat je met dit werkelijke prachtige weer binnen heb gezeten:roll:

 3. Hallo Marmein,

  Ik heb je website pas ontdekt – maar merk dat ik er nu al elke dag even op kijk! Wat een lust voor het oog. Vorig jaar heb ik zelf mijn eerste digitale camera gekocht (Canon Powershot S3 IS) en ik heb er zo’n plezier van! Ik ben er wel een beetje bezeten van. Eigenlijk staat ie bij mij altijd op supermacro – hoe kleiner hoe mooier(en druppels – prachtig!). Ik zie dat jouw vorige camera ook een powershot was?! Ik fotografeer uit de losse hand – deed jij dat ook – want jouw plaatjes zijn zo (vlijm)scherp! Of zal ik toch maar een klein statiefje kopen?

 4. Het lijkt wel fluweel! Ik dacht even dat je een “breiwerkje” onder de macro had gelegd.:wink::lol:

 5. Dankjewel voor het compliment Anita !

  Mijn eerste camera is inderdaad een powershot A80 (met net zo’n handig schermpje als de S3 😉 ) Daarmee fotografeer ik nagenoeg altijd vanuit de hand. Wanneer de omstandigheden niet ideaal zijn en ik met lange sluitertijden zit probeer ik iets als steun te gebruiken: mijn schoen, een bonenzak, een boomstam etc.

  De foto’s scherp ik iets bij met photoshop en de levels pas ik soms iets bij..

 6. @Bloem: Nee, ik ben vanmorgen in de stad terecht gekomen en heb wat nieuwe kleren gekocht. Niet echt mijn hobby maar het was hard nodig. Maar vanmiddag heb ik wel lekker achter de computer gezeten. 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.