Ochtend

29 Mei, ochtend

Vanmorgen hadden de eerste pioenrozen in mijn boeket zich geopend. En he, het zijn enkelbloemigen. Niet die volle bol met bloemblaadjes maar een enkele krans rondom een groot hart. Ook wel best mooi eigenlijk.

6 gedachten over “29 Mei, ochtend

 1. Wat heb je deze bloem weer prachtig uitgelicht! (of moet ik zeggen: belicht?)

  Snijd je nu nog veel foto’s bij?
  En houd je nu met je nieuwe camera meer pixels over, zodat je er nog mooiere afdrukken van kunt laten maken?

  Of stel ik nu allemaal vragen naar het geheim van Marmein? 😳

 2. Nee, hoor, helemaal geen geheim. Op mijn oude website vind je onder ‘photoshop’ uitleg over hoe ik het doe.

  De foto’s op mijn site snij ik altijd naar ‘analoog’ formaat, dat wil zetten 3×2. Met de eos zijn de foto’s standaard dit formaat en hoef ik in principe niet te snijden. Alleen als ik het onderwerp niet beeldvullend genoeg kan krijgen (zoals het lieveheersbeestjelarve), dan snij ik wel.

  En ik heb nog geen afdruk laten maken en kan dus nog niet vergelijken, maar zodra ik dat heb gedaan laat ik het jullie weten 😀

 3. Ik vind enkelbloemig veel mooier..wat een mooie kleur is dit… room/zalm??? ah lichtroze lees ik hierboven…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.