Ochtend

1 Juni, ochtend

Uren heb ik er naast gezeten en nauwelijks enig leven gezien. Eigenlijk dacht ik dat hij al dood was maar gisteravond zag ik hem toch weer rechtop staan. Vanmorgen zag ik dat het hulsje verlaten was. Het lieveheersbeestje is er toch uit gekomen. Dat heeft even geduurd. Maar waar is dat lieveheersbeestje nu eigenlijk ?

4 gedachten over “1 Juni, ochtend

  1. Tja, lieveheersbeestjes zijn geen huisdieren… Jammer hè?

    Dit exemplaar had ik graag op jouw log bewonderd. Maar ik begrijp dat je er niet de hele nacht voor wakker bent gebleven hoor!!!

  2. Dat is altijd zo, op het moment dat je niet kijkt komt hij uit. Het zou een mooie serie geweest zijn.

  3. Dit is er weer een uit de serie erg goed omdat deze foto iets te vertellen heeft.

    Gr. Frans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.