2 Juni, ochtend

Vanmorgen gaan we weer oefenen met het gelegenheidskoor. De komende week hebben we uitvoering dus het komt er nu op aan de puntjes op de i te zetten. Omdat ik voor een herinneringsboek wat foto’s moet maken die direct afgedrukt moeten worden heb ik even het kaartje uit de canon gepakt. Dan kunnen zij in alle rust de afdrukken regelen en kan ik gewoon verder op mijn 2Mb kaart (als het er van komt vandaag).

Maar ja, het kaartje van de powershot moest wel even leeg natuurlijk, eerst maar eens even gekeken wat er op stond. Er stonden nog wat foto’s op die ik vorige week gemaakt heb. Leek mij wel een mooie frisse opening van de dag.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “2 Juni, ochtend”

  1. Margo avatar

    2 MB= Daar kom je niet ver mee! hoe is het gegaan? was je een beetje bij stem?:grin:

  2. Margo avatar

    Het zijn trouwens wel juweeltjes!!:mrgreen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *