3 Juni, ochtend

Geplaatst op

Geen idee hoe hij er is gekomen. Ik zal hem vast wel ooit gepoot hebben maar kan het mij niet meer herinneren. Het laatste wat ik in de grond had gestopt waren naar mijn weten wat dahliabollen waar ik overigens nog niets van teruggezien heb.

Hoe dan ook, ik heb een klavertje vier in mijn tuin. Gezien de grootte van het blad wel een gecultiveerde soort. En hij heeft nog bloemetjes ook !

11 reacties op “3 Juni, ochtend&rdquo

 1. Leuk!
  Ooit, ik was nog jong en onbezonnen, was ik vreselijk bang zwanger te zijn. Vertwijfeld liep ik door een veldje met mijn teckel. Mijn blik was naar de grond gericht. Opeens zag ik een … klavertjevier?? Ja hoor, het was er een! Ik bukte en zag in de directe omgeving nog 3 klavertjesvier! Als dat geen geluk zou betekenen……!
  Ik vroeg me wel af of het ook geldig zou zijn als er meerdere waren dus ik keek verderop rond of het misschien een veldje met alleen maar klavertjesvier waren. Maar nee, het bleef bij deze 3.
  Een dag of wat later werd ik weer ongesteld! :grin:
  En nooit van mijn leven heb ik weer klavertjesvier gezien!
  Als deze heel groot is zou het een gecutiveerde soort kunnen zijn, maar desondanks zou ik ‘m maar koesteren en een wens doen!:grin:

 2. Misschien heeft deze klaver-4 je wel het geluk gebracht om een geboorte van een lieveheersbeestje te kunnen fotograferen?

 3. Ik heb ze ook…afgelopen jaar boodschapjes gedaan bij Appie en em daar gekregen.
  Jij toevallig ook?
  Maakt verder niet uit, als ie maar wat geluk brengt ;-)

 4. Oh, die hele kleine doosjes met klavertjes die we bij Appie kregen afgelopen jaar heb ik ook nog ergens liggen!:eek:

 5. Je moet (tegenwoordig?) een spatie openlaten na het laatste teken en de smiley! :!::???:

 6. Was dat eerder niet zo dan ? Nou ja, zorgt er in iedergeval voor dat men niet per ongeluk alles vol zet met smileys door op de muis te gaan hangen :roll:

 7. Vlgs mij is het een Oxalissoort, welke weet ik niet (en zeker geen klaversoort :cry: ).

 8. Ik heb mijn klavertjevierdoosjes van Appie er even bijgezocht. Ze hebben het over een klavertje vier. Ik ga ze nu ook maar even in de grond stoppen, wie weet heb ik over 10 weken ook een klavertje vier! Ga ik vast bedenken wat ik mij wens! :wink:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.