Het stiploze lieveheersbeestje dat eerder vanmorgen was geboren heb ik niet meteen naar buiten gezet. Ik was benieuwd of het net zo zwart met rode stippen zou worden als de vorige larve die ik in huis had gehaald.

Maar het kevertje wou niet stil zitten en om te voorkomen dat ik hem binnen de kortste keren kwijt zou zijn heb ik hem even in een mini-DV doosje gedaan (zo’n doosje van die kleine videobandjes voor in de videocamera)

En zo kon ik rustig door gaan met computeren terwijl ik af en toe een foto maakte van het lieveheersbeestje dat uiteindelijk had besloten in het hoekje van het doosje te blijven.
En Jojo: het is niet zo dat elke stip voor een jaar staat. In onderstaande slideshow kun je dat goed zien.

[swf]data=”http://marmein.nl/wp-content/stip.swf”, width=”680″, height=”520″[/swf]