4 Juni, ochtend

Mijn laptop is bijna aan het einde van zijn latijn. Hij is alweer 5 jaar oud. De eerste 2 jaar heeft hij bijna 8 uur per dag aangestaan. De kabel van de voeding is gebroken en moest met een kroonsteentje gerepareerd worden. De grote foto’s die nu van mijn camera rollen zijn toch wel erg grote brokken voor de laptop. Ik ben benieuwd hoe lang hij het nog volhoud.

laptopkabeltje

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “4 Juni, ochtend”

 1. GdM avatar

  dat klinkt bekend. Ik heb ook zo’n laptop, en zo’n zielig voedingspunt. De mijn brak in de laptop zelf, en had ik eerst vastgezet, met een heel klein druppeltje superlijm. Toen het daarna helemaal begaf, moest ie toch echt weer opgestuurd worden, want hij viel nog net in de garantie.. en werd het gelukkig weer gerepareerd. Maar ja.. als ie het nu gaat begeven. (hij doet het nog goed, maar nu zijn er ondertussen 5 toetsen die het niet meer doen, dus als je rare woorden bij me ziet, weet je waar het aanligt.hahaha)

 2. Marmein avatar

  Dit is de tweede voeding al en het valt helaas niet meer onder de garantie. Maar gelukkig doen al mijn toetsen het nog wel (knock knock….)

 3. Margo avatar

  Oh.. is dat een kroonsteentje! 💡
  Kun je zo’n voedingskabel niet los kopen?

 4. Jan avatar

  Misschien op marktplaats een tweedehandse voeding? Maar ja als dit na 5 jaar het enige is mag je niet mopperen.

  Groet, Jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *