Ochtend

5 Juni, ochtend

Even dacht ik dat het een naaktslakje was, maar wat dichterbij gekomen bleek het een pissebed te zijn. Vreemd, normaal zie je ze alleen in donkere hoekjes. Voorzichtig boog ik de bieslookstengels weg die in de weg zaten. Het beestje bewoog niet. Zou het dood zijn ?
Omdat de bieslook op de grond in een hoekje stond was het lastig fotograferen. Ik besloot mijn geluk te beproeven en pakte het potje op om het wat hoger en in het licht te zetten Gelukkig, hij bewoog nog steeds niet. Nog even een klein stengeltje uit het beeld verwijderen….. en roetsjjj….. weg was de pissebed. Was hij toch niet dood.

Pissebed

2 gedachten over “5 Juni, ochtend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.