5 Juni, ochtend

Even dacht ik dat het een naaktslakje was, maar wat dichterbij gekomen bleek het een pissebed te zijn. Vreemd, normaal zie je ze alleen in donkere hoekjes. Voorzichtig boog ik de bieslookstengels weg die in de weg zaten. Het beestje bewoog niet. Zou het dood zijn ?
Omdat de bieslook op de grond in een hoekje stond was het lastig fotograferen. Ik besloot mijn geluk te beproeven en pakte het potje op om het wat hoger en in het licht te zetten Gelukkig, hij bewoog nog steeds niet. Nog even een klein stengeltje uit het beeld verwijderen….. en roetsjjj….. weg was de pissebed. Was hij toch niet dood.

Pissebed

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “5 Juni, ochtend”

  1. Margo avatar

    Mooie scherptediepte. Het lijkt wel alsof hij een soort harnasje aan heeft.

  2. Marie-Claire avatar

    Prachtig zeg..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *