6 Juni, ochtend

We zijn er de laatste tijd maar druk mee geweest. Als projectkoor zijn we druk aan het studeren geweest op o.a. Miserere van Kodely opdat de dirigent zijn eindexamen kon doen. Voor het herinneringsboek dat zijn zoon hem wou geven ben ik foto’s wezen maken. Binnenfoto’s had ik nog niet gemaakt met de Eos, en al helemaal niet met flits.

Over het algemeen ben ik tevreden over de foto’s. Alleen de flitsfoto’s niet, maar dat is eigenlijk nooit iets waar ik tevreden over ben. Maar ja, je moet wat als het zo donker is.

Maar het belangrijkste is dat Rudy geslaagd is. Dus hadden we een klein feestje achteraf.

Rudy met het herinneringsboek.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “6 Juni, ochtend”

  1. Anton avatar
    Anton

    Mooie muziek, maar heet de componist misschien Kodály en kwam hij uit Hongarije? Ik houd ook van dit soort koorwerk en heb voor kort ook in een koor gezongen als bas, wij zongen oud en modern werk Bach en Buxtehude maar ook Reger en Poulenc.

  2. Hendrika avatar
    Hendrika

    Ik probeer binnen ook nooit te flitsen: witbalans aanpassen, ISO omhoog, en dan vooral VEEL foto’s maken, dan zitten er altijd wel een paar bij die gelukt zijn (en verscherpen in een fotobewerkingsprogramma wil ook nog wel eens helpen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *