Pipo

Zo noem ik hem vaak, Pipo. Hij kan soms zo vreselijk sullig zijn. Als hij achter het huis geconstateerd heeft dat het regent, wil hij dat ik hem voor even de deur open doe zodat hij kan kijken of het daar ook regent.

Als hij vragent bij de voordeur zit en ik duidelijk ‘nee’ zeg, loopt hij vinnig naar de keuken terwijl hij korte miauwtjes laat horen, alsof hij op mij moppert.

Gisteravond mocht hij wel even naar buiten maar toen ik naar bed wou, wilde meneer niet naar binnen. Daar was ik gisteravond niet voor in de stemming (en zeker niet om 00:30u). Meneer mocht dus buiten overnachten.

En dat bij alle brokjes ellende van de laatste tijd: hij zit al dagen zonder zijn favoriete brokjes. De 8 kilo brokjes heeft hij al weggewerkt en het vrouwtje vergeet steeds nieuwe te halen zodat hij het met oude brokjes moet doen die over zijn omdat hij ze niet lust.

En daar lag hij vanmorgen. Voor het eerst in zijn leventje geloof ik een beetje boos op mij.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “Pipo”

 1. Kwebbel avatar

  Hahaha hij kijkt idd lekker chagarijnig 😀

 2. Anton avatar
  Anton

  Het zijn af en toe net mensen.

 3. Margo avatar

  Ja, meneer heeft duideleijk de pe in! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *