Onverstoord

Bij thuiskomst gisteren na het werk kwam meneer dol enthousiast naar mij toerennen. Zoals altijd ging hij vol verwachting en met kwispelende staart voor mij zitten. Geduldig wachtend tot ik mijn sleutels had weggelegd en de post had opgeraapt.

Allemaal zoals altijd, behalve de grote klont ….. ja wat eigenlijk ? Als ik het goed heb een klont oude spinnenwebben. En zoals gewoonlijk trekt meneer zich er niets van aan dat hij wat op zijn hoofd heeft zitten. Ook tijdens het eten blijft alles gewoon zitten waar het zit.

Eenmaal buiten probeer ik er een foto van te maken, knap lastig want meneer mag graag kopjes geven als ik in de buurt ben. En dan zou ik natuurlijk onder de spinnenwebben zitten.

Doordat de wind vat kreeg op de rommel hing het even later langs zijn koppie. Ik kon gelukkig nog een foto maken voor hij het aan mijn broek afveegde.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “Onverstoord”

 1. Hendrika avatar
  Hendrika

  😆 😆 Wat een scheetje!

 2. Margo avatar

  Sloddervos! 😆

 3. Kwebbel avatar

  Charmante boy

 4. FotoAnna avatar

  hahahaha waar heeft die ingezeten… heel herkenbaar… leuke foto… 🙂
  Groetjes Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *