10 Juni, ochtend

Geplaatst op

Vanmorgen heb ik weer een wereld op zich ontdekt. De sneeuwbal in mijn voortuin is het toneel van mieren die de bladluizen bewaken en melken. Kijkend door de zoeker van mijn camera is het alsof ik in een compleet andere wereld terecht ben gekomen.

Op het moment van het maken van de foto (een kleine 20 minuten geleden) waren de lichtomstandigheden niet optimaal. Maar de dag is nog lang en de sneeuwbal dichtbij. Ik denk dat ik vandaag nog wel een paar keer op safari ga.

5 reacties op “10 Juni, ochtend&rdquo

  1. Marmein, ik wel eens een kolonie mieren gezien die een emmer deed omvallen. De mierenhoop zat namelijk onder de emmer. Het zijn erg bezige beestjes. Groet, Jan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.