10 Juni, ochtend

Vanmorgen heb ik weer een wereld op zich ontdekt. De sneeuwbal in mijn voortuin is het toneel van mieren die de bladluizen bewaken en melken. Kijkend door de zoeker van mijn camera is het alsof ik in een compleet andere wereld terecht ben gekomen.

Op het moment van het maken van de foto (een kleine 20 minuten geleden) waren de lichtomstandigheden niet optimaal. Maar de dag is nog lang en de sneeuwbal dichtbij. Ik denk dat ik vandaag nog wel een paar keer op safari ga.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “10 Juni, ochtend”

 1. Marie-Claire avatar

  WOW.. Marmein op ontdekkingsreis.. Errug mooi, ben benieuwd naar het vervolg..

 2. Jan avatar

  Marmein, ik wel eens een kolonie mieren gezien die een emmer deed omvallen. De mierenhoop zat namelijk onder de emmer. Het zijn erg bezige beestjes. Groet, Jan.

 3. Margo avatar

  Hee wat leuk zeg! 😀 Zijn ze zo groot of lijkt het maar zo!

 4. Kwebbel avatar

  Wat een schitterende foto

 5. Margo avatar

  Hoe is het nou met je safari? ❓
  Ik kom vol verwachting kijken … 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *