14 Juni, ochtend

Gisteren was het maar een melige boel op het werk. Ik geloof dat ik daarbij 1x te veel in mijn handen heb geklapt. CollegaH kon er niet meer tegen dat Vogeltje luidkeels zijn liedje zong en wierp een stift richting het kooitje. (CollegaH is het groene monster op de achtergrond)

Helaas kon hij goed mikken (nou ja, iets missen op een meter afstand is mischien veel moeilijker), en daar lag Vogeltje, in stukken op de grond. Maar hij deed het nog. En doordat het microfoontje niet meer afgeschermd werd door het kooitje was hij ook veel gevoeliger voor geluiden.

Gelukkig heeft collegaR Vogeltje gereanimeerd en zit hij weer vrolijk in zijn kooitje.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “14 Juni, ochtend”

 1. joekie avatar

  Ik denk dat ik op een gegeven moment ook knettergek van zou worden van het vogelgefluit 🙂 Gelukkig heeft hij hem weer kunnen reanimeren.

 2. de Dader avatar
  de Dader

  Sorry Marjon, maar als ik gisteren de actie niet had uitgevoerd hadden we volgende week misschien wel een Reiger in een kooitje op kantoor gehad.

 3. K@rin avatar

  Ik geef CollegaH wel een beetje gelijk, ik zou er ook helemaal gek van worden..
  gr, karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *