Weblogwandeling

Het mag zo langzamerhand bekend zijn: ik ben geen regelaar, laat staan een organisator. De eerste datum die ik voorstelde is allang voorbij en de tweede nadert alweer. Alle ‘aanmeldingen’ optellend is 24 Juni het meest favoriet.

Het wordt dus 24 Juni en de Dellen. Dit keer een andere hoek dan de vorige keer. Ik hoop dat nog niet iedereen zijn agenda al vol heeft zitten ! Laat even weten of je komt, zodat ik een routebeschrijving kan sturen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

14 reacties op “Weblogwandeling”

 1. Hans avatar

  Jammer, die dag lukt juist niet. Volgende keer beter, veel plezier!

 2. joekie avatar

  Ik wil wel graag mee. Is het een beetje goed te bereiken met het OV? Anders moet ik iets anders organiseren.

 3. Marmein avatar

  Ik kan je oppikken van het station Zwolle, dus dat is geen probleem 😀

 4. RoMein avatar

  @Joekie: Je kunt wel met mij mee rijden hoor.

 5. Margo avatar

  Gaan jullie ruzie maken om Joekie?? 😆

 6. Jacqueline avatar
  Jacqueline

  Oh wat jammer, omdat ik er niets meer over hoorde heb ik een collega kunnen helpen die dag extra te werken. Volgende keer beter!!!!
  Veel plezier en hoop op mooi weer voor jullie.

 7. Steph avatar

  Aaiii… 24 juni gaat mij niet lukken, na een overbeladen 23e. Daarnaast moet ik 25 juni op mijn vrije maandag aantreden op mijn werk voor een crisisoefening, anders had ik die dag nog kunnen bijkomen van een heel druk weekend, maar die hersteltijd heb ik uitgerekend dat weekend niet. Ik vrees dus dat ik een keertje verstek moet laten gaan :cry:….

 8. joekie avatar

  Joekie reageert zelf ook even naar Romein, Marmein en Margo 🙂
  Romein, als het kan wil ik heel graag met je meerijden (ik wist niet of jij zou gaan vandaar). Ik bel je van de week wel even om tijdstip af te spreken.

 9. Margo avatar

  Ik kan niet, krijg een loge! 😀

 10. Geert avatar

  Wij gaan graag mee. We komen met twee.
  Is er een slecht-weer-scenario?

 11. Ina avatar

  Is dit wellicht is als slechtweer scenario
  http://home.planet.nl/~hend5115/pages/indexpag.html

 12. Ellebelle avatar

  Zondag gaat niet lukken. We krijgen Duitse vakantiekennisen op visite.

 13. Marmein avatar

  Ik vind dat een prima idee Ina.

  Hebben jullie nog voorkeur voor de ochtend of de middag ? Of zullen we maar gewoon om 11:00u afspreken ?

 14. Ina avatar

  Ja waar gaan we naar toe dan..??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *