Fotowandelingen

Weblogwandeling

Het mag zo langzamerhand bekend zijn: ik ben geen regelaar, laat staan een organisator. De eerste datum die ik voorstelde is allang voorbij en de tweede nadert alweer. Alle ‘aanmeldingen’ optellend is 24 Juni het meest favoriet.

Het wordt dus 24 Juni en de Dellen. Dit keer een andere hoek dan de vorige keer. Ik hoop dat nog niet iedereen zijn agenda al vol heeft zitten ! Laat even weten of je komt, zodat ik een routebeschrijving kan sturen.

14 gedachten over “Weblogwandeling

 1. Ik wil wel graag mee. Is het een beetje goed te bereiken met het OV? Anders moet ik iets anders organiseren.

 2. Oh wat jammer, omdat ik er niets meer over hoorde heb ik een collega kunnen helpen die dag extra te werken. Volgende keer beter!!!!
  Veel plezier en hoop op mooi weer voor jullie.

 3. Aaiii… 24 juni gaat mij niet lukken, na een overbeladen 23e. Daarnaast moet ik 25 juni op mijn vrije maandag aantreden op mijn werk voor een crisisoefening, anders had ik die dag nog kunnen bijkomen van een heel druk weekend, maar die hersteltijd heb ik uitgerekend dat weekend niet. Ik vrees dus dat ik een keertje verstek moet laten gaan :cry:….

 4. Joekie reageert zelf ook even naar Romein, Marmein en Margo 🙂
  Romein, als het kan wil ik heel graag met je meerijden (ik wist niet of jij zou gaan vandaar). Ik bel je van de week wel even om tijdstip af te spreken.

 5. Ik vind dat een prima idee Ina.

  Hebben jullie nog voorkeur voor de ochtend of de middag ? Of zullen we maar gewoon om 11:00u afspreken ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.